Rreth Nesh

rreth nesh programe shitjesh për pakicën, shumicën, bar-restorant-hoteleri 16 years together | to be continued… SOFTEXPRES është në treg që prej...

rreth nesh

programe shitjesh për pakicën, shumicën, bar-restorant-hoteleri

16 years together | to be continued…

SOFTEXPRES është në treg që prej vitit 2004 dhe vetem ne nje kohe te shkurter ka arritur te ketë një numër të konsiderueshëm klientësh dhe një emër të konsoliduar. Ritmet e zhvillimit janë të larta dhe synojmë zgjerimin e shërbimeve që mund të ofrojmë për ju.

SOFTEXPRES ka aplikuar për herë të parë në Shqipëri në sistemet informative për pikat e shitjes POS, pajisjet dhe teknologjinë më të re, si edhe ka zhvilluar suksesshëm shumë projekte të rëndësishme.

Stafi ynë i specializuar po punon për modernizimin dhe përmirësimin e këtyre produkteve dhe krijimin e më të rejave për të gjetur zgjidhjet e duhura në lehtësimin e administrimit të biznesit tuaj.

Jemi gjithmone ne dispozicionin tuaj!

misioni ynë

* Ta bejme teknologjine nje aset per biznesin tend dhe jo nje problem.
* Te vendosim njerezit ne qender te software-ve tona.
* Te ofrojme zgjidhje te thjeshta per ceshtje komplekse.