Kontakt

kontakt SOFTEXPRES ka aplikuar për herë të parë në Shqipëri në sistemet informative për pikat e shitjes POS, pajisjet dhe teknologjinë më...

kontakt

SOFTEXPRES ka aplikuar për herë të parë në Shqipëri në sistemet informative për pikat e shitjes POS, pajisjet dhe teknologjinë më të re, si edhe ka zhvilluar suksesshëm shumë projekte të rëndësishme.Stafi ynë i specializuar po punon për modernizimin dhe përmirësimin e këtyre produkteve dhe krijimin e më të rejave për të gjetur zgjidhjet e duhura në lehtësimin e administrimit të biznesit tuaj.Jemi gjithmone ne dispozicionin tuaj!

Formulari Kontaktit

Dergo email. Të gjitha fushat me * janë të domosdoshme.

=

adresa

rr. jeronin de rada | perballe

parlamentit nd. 1 | h. 21

tiranë | shqipëri

informacion

info@softexpres.com

orari i punës

E Hënë – E Premte: 09:00 – 16:30

E Shtunë: 09:00-14:00

E Dielë: Pushim