Faqe Interneti

NDERTIM FAQESH INTERNETI SOFTEXPRES eshte e specializuar ne ndertimin e faqeve te internetit. Ne perdorim teknologjine me te perparuar duke qene...

NDERTIM FAQESH INTERNETI

SOFTEXPRES eshte e specializuar ne ndertimin e faqeve te internetit. Ne perdorim teknologjine me te perparuar duke qene gjithnje ne pararoje te zhvillimit.

Faqet e ndertuara nga ne kane dizenjim profesional, i cili perfshin HTML, CSS, JavaScript dhe Macromedia Flash.

Duke kombinuar anen estetike me ate funksionale, ne arrijme te krijojme faqe qe jane dinamike, lehtesisht te perdorshme, dhe qe hapen mjaft shpejt.

Faqet WEB ofrohen sipas kategorive të mëposhtme:

STANDART (Çmimi 50.000 Lek):

 •     faqe dinamike bazuar në CMS,
 •     dy nivele menuje
 •     faqe multimediale me foto & video
 •     lidhje me rrjetet sociale

PROFESIONALE (Çmimi 80.000 Lek):

 •     faqe dinamike bazuar në CMS
 •     dy nivele menuje (vertikale dhe horizontale)
 •     multilinguale
 •     menaxhimi i pavarur informacioni nga vetë klienti
 •     faqe multimediale me foto & video modul me të rejat/eventet e fundit
 •     lidhje me rrjetet sociale
 •     Slidera levizes per foto dhe reklama
 •     Harte pozicioni gjeografik dhe formular kontaktimi email
 •     optimizuar per gjetje te shpejte nga motorret e kerkimit(psh google)

ELITË (Çmimi 150.000 Lek ) :

 •     faqe dinamike bazuar në CMS, dy nivele menuje, multilinguale
 •     modul për katalogimin e produkteve online
 •     sistem e-commerce për shitje online
 •     menaxhimi i pavarur informacioni nga vetë klienti
 •     faqe multimediale me foto & video galeri fotosh/ portfolio
 •     modul me të rejat/eventet e fundit, Blog
 •     televizon online