DroidBarExpres

 program per bar & restorant per telefon/tablet "DroidBarExpres" - Platforma e Menaxhimit të Bar-Restoranteve nëpërmjet telefonit ose tabletit tuaj! cmimi...

 program per bar & restorant per telefon/tablet

“DroidBarExpres” – Platforma e Menaxhimit të Bar-Restoranteve nëpërmjet telefonit ose tabletit tuaj!

cmimi

Cmimi per telefon/tablet: 14,000 LEK

Module Shtese : Kliko ketu per te pare listen

 pse duhet te perdorni droidbarexpres

DroidBarExpres është një program që lehtëson faturimin në levizje përmes pajisjeve dore, si tableta dhe telefona.I përshtatshëm për zinxhirët e bareve, duke mundësuar sinkronizimin e faturave në një server qendror në distance.E thjeshtë, e plotë dhe ekonomike në krahasim me programet e tjera në treg.

kush perdor droidbarexpres?

Përdoret me sukses nga bare, restorante, piceri, club-e, hotele, dhe komplekse turistike, duke ofruar një zgjidhje të përshtatshme për të realizuar fatura në lëvizje në mënyrë të shpejtë dhe eficente. Na kontaktoni tani për të shfrytëzuar avantazhet e DroidBarExpres!

DroidBarExpres – program per bar & restorant per telefon/tablet