CloudExpres

CloudExpres Softexpres ofron sistemin me te ri online te fiskalizimit te faturave: CloudExpres per t’ju ofruar nje zgjidhje me bashkekohore...

CloudExpres

Softexpres ofron sistemin me te ri online te fiskalizimit te faturave: CloudExpres per t’ju ofruar nje zgjidhje me bashkekohore dhe me teknologji me inovatore per biznesin tuaj.

cmimi

Abonim: 8,000 lek/vit

Module Shtese : Kliko ketu per te pare listen

funksionet kryesore te programit

 1. Celje Artikujsh, Magazinash, Arkash
 2. Flete Hyrje-Dalje
 3. Fatura Blerje,Shitje
 4. Fiskalizim te Thjeshte ose Fatura Elektronike
 5. Pranim/Refuzim Faturash Elektronike te leshuara nga biznese te tjera
 6. Inventar ne kohe reale per nje ose disa magazina
 7. Raporte Inventari, Shitje sipas periudhave, Xhiro Perdoruesish, Liber Shitjesh, Kartele Klienti etj

pse duhet te perdorni cloudexpres

 • Alternative shume e pershtatshme dhe per biznese me shitje ne terren apo per biznese distribucioni pasi mund te perdoret nga nje tablet apo telefon duke printuar faturen nga printera Bluetooth.
 • Aplikacioni ju ofron mundesine e te punuarit online ose offline. Eshte i pajisur me një komponent lokal, I cili ne rast shkeputjeje të internetit mundeson vijueshmerine e punes normalisht deri në rivendosjen e lidhjes me internetin perseri, moment ne te cilin aplikacioni mundeson dergimin ne sistemin e tatimeve te te gjithe faturave te lëshuara offline.
 • Mundeson nepermjet API Cloud grumbullimin online ne profilin e klientit ne CloudExpres te te gjithe faturave te leshuara nga sistemet lokale si FiscalizationExpres, ne menyre qe te konsultohen me tej nga palet e interesuara si ekonomiste, menaxhere etj
 • Eshte i pershtatur per kompjutera, tablet dhe telefon
 • Printon fatura ne printera A4, termik dhe bluetooth skontrino
 • Nepermjet programeve tona ofrohet mundesia e monitorimit dhe menaxhimit te statusit te faturave te fiskalizuara te biznesit tuaj apo te faturave ne hyrje nga furnitoret tuaj.
 • Siguria: ne kujdesemi qe te dhenat tuaja te ruhen në sistemin tonë, në Cloud duke I mbrojtur ato nga probleme qe mund te dalin me demtime te mundshme te kompjuterit. Të gjitha transmetimet janë të enkriptuara dhe të pakuptueshme për palë të treta.

kush perdor cloudexpres?

Perdoret nga te gjitha subjektet te vogla apo te mesme qe duan nje zgjidhje ekonomike dhe lehtesisht te aksesueshme nga kompjuterat desktop, laptop, telefon apo tablet.

cloudexpres – program fiskalizimi online