SoftExpres

programe të çertifikuara për fiskalizim

Lexo me ShumeKontakt

Market-Expres

Program për Menaxhimin e Njësive Tregtare (dyqane, magazina shumice, butique, supermarkete, farmaci etj)

Lexo me ShumeKontakt

Bar-Expres

Program për Menaxhimin e Bar-Restoranteve

Lexo me ShumeKontakt

Hotel-Expres

Sistemi i Menaxhimit të Hoteleve me shumë Poste Pune (recepsion, bar-restorant, minibar dhome, zyre finance etj)

Lexo me ShumeKontakt

Exchange-Expres

Program për menaxhimin e pikave të Këmbimeve Valutore

Lexo me ShumeKontakt

Pro-Expres

Sistemi i Menaxhimit të Njësive të Prodhimit (shtypshkronja, ndërmarrje, fabrika etj)

Lexo me ShumeKontakt

Pharma-Expres

Sistemi i menaxhimit per Farmaci & Depove Farmaceutike

Lexo me ShumeKontakt

Mobile-Expres

Sistemi i Distribucionit dhe i Shitjes në Distancë (pershtatur me Kompjuter Dore per te bere shitje dhe printuar fatura ne terren)

Lexo me ShumeKontakt

Dental-Expres

Program per menaxhimin e Klinikave mjekesore, estetike, dentare

Lexo me ShumeKontakt

Lab-Expres

Program për menaxhimin e Klinikave dhe Laboratoreve te Analizave

Lexo me ShumeKontakt

Gym-Expres

Program për menaxhimin e Palestrave

Lexo me ShumeKontakt

Parking-Expres

Program për menaxhimin e Parkingjeve

Lexo me ShumeKontakt

Home

Program per dyqan/market/magazina shumice dhe pakice Program për menaxhimin e Njësive Tregtare (dyqane, markete,magazina shumice etj). Administron shitjet, iventarin, kliente,...

programe për pakicë, shitje me shumicë, bare & restorante, hotele, shpërndarje, etj.

SOFTEXPRES është në treg që prej vitit 2004 dhe vetem ne nje kohe te shkurter ka arritur te ketë një numër të konsiderueshëm klientësh dhe një emër të konsoliduar. Ritmet e zhvillimit janë të larta dhe synojmë zgjerimin e shërbimeve që mund të ofrojmë për ju.

disa nga klientet tane