Fiskalizimi

fiskalizimi FISKALIZIMI I FATURAVE TE BIZNESIT TUAJ? SoftExpres eshte kompania qe do t’i jape zgjidhje dilemes suaj si nje nder...

fiskalizimi

FISKALIZIMI I FATURAVE TE BIZNESIT TUAJ?

SoftExpres eshte kompania qe do t’i jape zgjidhje dilemes suaj si nje nder kompanite e para te certifikuara nga DPT dhe AKSHI per tregetimin e programeve te fiskalizuara per transaksione me para ne dore, Fature Elektronike (pa para ne dore), Fature Shoqeruese.

 • Zgjidhje e thjeshte dhe e plote ne nje program, nuk ka nevoje me per kasa fiskale apo pajisje te tjera sepse vete programet qe ne ofrojme sigurojne dhe fiskalizimin e faturave.
 • Me pak kosto per biznesin tuaj, pasi nuk do te paguani kosto te njepasnjeshme.
 • Printimi I faturave mund te behet ne printer.
 • Shitjet e biznesit tuaj raportohen në kohë reale ne tatime. Per rastet kur faturat duhet te behen nga palmare te cilat mund te jene offline per disa momente, programi ofron dhe mundesine e mbajtjes ne rradhe dhe dergimit te faturave per fiskalizim sapo palmaret lidhen me internetin
 • Nepermjet programeve tona ofrohet mundesia e monitorimit dhe menaxhimit te statusit te faturave te fiskalizuara te biznesit tuaj apo te faturave ne hyrje nga furnitoret tuaj.
 • Programet e SoftExres ofrohen ne platformat Desktop, Android dhe Web dhe mund të instalohet në çdo kompjuter, tabletë, telefon smartphone apo POS fizik.
 • Siguria: ne kujdesemi qe te dhenat tuaja te ruhen në sistemin tonë, në Cloud duke I mbrojtur ato nga probleme qe mund te dalin me demtime te mundshme te kompjuterit. Të gjitha transmetimet janë të enkriptuara dhe të pakuptueshme për palë të treta.
 • Me shume funksionalitete qe do te ndihmojne te manaxhoni sa me lehte biznesin tuaj, pasi fiskalizimi eshte pjese e cdo programi qe ne ofrojme per ju, si:
 1. BarExpres (per bar-restorante)
 2. MarketExpres (per dyqane, markete, magazine etj)
 3. PharmaExpres (per farmaci)
 4. HotelExpres (per hotel, komplekse turistike etj)
 5. MobileExpres (per distribucion dhe shitje ne terren)
 6. ProExpres (per pika prodhimi, fabrika, shtypshkronja)
 7. ExchangeExpres (per pika Kembimi Valutor)
 8. GymExpres (per palestra)
 9. ParkingExpres (per parkingje)
 10. DentalExpres (per Klinika Dentare por jo vetem)
 11. LabExpres (per Laboratore Analizash)
 12. OilExpres (per pika Karburanti)

 

SoftExpres eshte kompania qe do te lehtesoje punen tuaj jo vetem duke ofruar zgjidhje te pershtatshme per tipologjine e biznesit tuaj, por edhe me suportin ne kohe reale per cdo problematik apo paqartesi qe mund te keni.