Smaller Default Larger

Rreth nesh

aboutusSOFTEXPRES është në treg që prej vitit 2004 dhe vetem ne nje kohe te shkurter ka arritur te ketë një numër të konsiderueshëm klientësh dhe një emër të konsoliduar. Ritmet e zhvillimit janë të larta dhe synojmë zgjerimin e shërbimeve që mund të ofrojmë për ju.

 

 

 

Fushat e profilizimit

Tashmë kemi një gamë të programeve të gatshëm për ju por gjithashtu mund të zhvillojmë sipas kërkesave të ndryshme:

  • Programe aplikative për Windows.
  • Programeve që manipulojnë baza të dhënash.
  • Programeve në rrjet me baza të dhënash qëndrore si (MS SQL, My SQL, etj).
  • Programeve që aksesojne baza të dhënash në distancë.
  • Aplikimeve në WEB që manipulojnë baza të dhënash.
  • WEB site të personalizuara.

SOFTEXPRES ka aplikuar për herë të parë në Shqipëri në sistemet informative për pikat e shitjes POS, pajisjet dhe teknologjinë më të re, si edhe ka zhvilluar suksesshëm shumë projekte të rëndësishme. 

Stafi ynë i specializuar po punon për modernizimin dhe përmirësimin e këtyre produkteve dhe krijimin e më të rejave për të gjetur zgjidhjet e duhura në lehtësimin e administrimit të biznesit tuaj.

Jemi gjithmone ne dispozicionin tuaj!