Smaller Default Larger

Faqe Interneti

SOFTEXPRES eshte e specializuar ne ndertimin e faqeve te internetit. Ne perdorim teknologjine me te perparuar duke qene gjithnje ne pararoje te zhvillimit. Faqet e ndertuara nga ne kane dizenjim profesional, i cili perfshin HTML, CSS, JavaScript dhe Macromedia Flash.

Duke kombinuar anen estetike me ate funksionale, ne arrijme te krijojme faqe qe jane dinamike, lehtesisht te perdorshme, dhe qe hapen mjaft shpejt.

Faqet WEB ofrohen sipas kategorive të mëposhtme:

·         STANDART (Çmimi 349Eur):

o    faqe dinamike bazuar në CMS,

o    dy nivele menuje  

o    faqe multimediale me foto & video

o    lidhje me rrjetet sociale


·         PROFESIONALE (Çmimi 449Eur):

o    faqe dinamike bazuar në CMS

o     dy nivele menuje (vertikale dhe horizontale)

o    multilinguale

o    menaxhimi i pavarur informacioni nga vetë klienti

o    faqe multimediale me foto & video modul me të rejat/eventet e fundit

o    lidhje me rrjetet sociale

o    Slidera levizes per foto dhe reklama

o    Harte pozicioni gjeografik dhe formular kontaktimi email

o    optimizuar per gjetje te shpejte nga motorret e kerkimit(psh google)

·         ELITË (Çmimi 949 Eur) :

o    faqe dinamike bazuar në CMS, dy nivele menuje, multilinguale

o    modul për katalogimin e produkteve online

o    sistem e-commerce për shitje online

o    menaxhimi i pavarur informacioni nga vetë klienti

o    faqe multimediale me foto & video galeri fotosh/ portfolio

o    modul me të rejat/eventet e fundit, Blog

o    televizon online

 

Oferta me e fundit:

Zgjidhni një nga Modelet tona të Faqeve të Internetit dhe ne do ndërtojmë Faqen tuaj të Ëndrrave, vetëm për 349 Eur! 
(* Oferta është për periudhë kohore të limituar)

 

Modele te Preferuara:


eccomerce thumb

Eccomerce

myestate thumbnail

Real Estate

informt thumbjpg

Association

construction

Construction

restaurant25

 Restaurant25

hotel

Hotel

 

Disa nga punimet tona me te fundit jane:

dentalplanet100

LaserProject100

softexpres100

Mabeplastik100

www.dentalplanet.al www.laserproject.al www.softexpres.com www.mabeplastik.com

thumb olimpik

xhakonta

quak 
mjeksia 

www.hotelolimpik-al.com

www.xhakonta.com 

www.quak4wd.nl 

www.mjeksialigjore.gov.al

laldipharma1 confort thumb
www.laldipharma-al.com

www.confort-al.com

Faqet e ndertuara nga ne ne shumicen e rasteve perdorin database per mbajtjen e informacionit, i cili rifreskohet nga vete klientet nepermjet nje faqeje administrimi te mbrojtur me fjalekalim. 
Per te gjithe klientet ne ofrojme:

  • Dizenjim profesional (HTML, CSS, JavaScript, Flash)
  • Informacion dinamik (ruhet ne databaza si MySql, SQL Server etj)
  • Faqe administrimi (zgjedhja perfekte per faqet qe kane rifreskim te shpeshte)
  • Qindra modele ku mund te zgjidhni ate qe preferoni
  • Hosting profesional dhe me cmime favorizuese
  • Shpejtesi ne ndertimin e faqes
  • Stastikat e vizitave te sitit tuaj
  • Siguri maksimale

Jemi gjithmone ne dispozicionin tuaj!