CelExpres

 program per bar & restorant cmimi Module Shtese : Kliko ketu per te pare listen asistenca teknike dhe kushtet Kliko ketu...

 program per bar & restorant

cmimi
manuali dhe video prezantim

funksionet kryesore te programit

 pse duhet te perdorni CelExpres

ska text

kush perdor Celexpres?

CelExpres – program per bar & restorant