BarExpres Tablet

 program per bar & restorant cmimi Module Shtese : Kliko ketu per te pare listen asistenca teknike dhe kushtet Kliko ketu...

 program per bar & restorant

cmimi
manuali dhe video prezantim
funksionet kryesore te programit

 pse duhet te perdorni barexpresweb

ska text

kush perdor barexpresweb?

BarExpres – program per bar & restorant